Wat is een rustdag?

Hierbij wil ik starten met de interpretatie van Dax. Ze verkent bij aankomst het vertrek, zoekt de beste plaats (zo dicht mogelijk bij mij) en slaapt. Eten, behoeften en wandelen mogen maar snel, want ze wilt slapen. Dit gebeurt dan intens met de nodige droombewegingen en geluiden erbij.

Ze zal wel een paar keer opkijken omdat er lawaai is in de gang en haar korte blaf laten weerklinken maar verder ... ja, het is rustdag.

Maar dan komt er mijn versie!

Er moet een en ander gekocht worden. Ik doe de nodige stretch- en krachtoefeningen, en kijk na waar ik nog ga logeren of alles nog in orde is, en eventueel doe ik de was.

Wat was er bijzonder vandaag? Het eten van Dax was er niet, dus dan toch brokken moeten kopen. Mijn tracker app werkte niet meer, dus contact gezocht met lieve helpdesk mevrouw, en opgelost!

En ja, natuurlijk, weeral enkele logeerplaatsen extra gevonden!


Zo blijft het evenwicht bewaard: mentale rust tijdens het stappen, lichamelijke rust tijdens de rustdagen.


Wat ik vandaag wel dacht, terwijl buiten het verkeer raast over de autoroute de Normandie? Gelukkig ben ik niet via Parijs gegaan, de rust van Picardië en Vexin pakt niemand mij nog af!


En ik eindig met de fijne gedachte aan alle leuke en bemoedigende opmerkingen in mijn website! Ik hou van jullie allemaal!


43 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Bang zijn