top of page

Heimwee naar onze Odyssey

Het is al meer dan een jaar geleden dat ik vertrok vanuit België, en vandaag zat ik ergens in Frankrijk te rusten en de volgende dag voor te bereiden.

Er is ondertussen zo veel gebeurd in de wereld en in mijn leven dat ik echt heimwee heb naar onze tocht: geen zorgen behalve eten, de juiste weg vinden en zeker zijn dat er 's avonds een slaapplaats is!

Maar tegelijk heb ik ook geleerd om te relativeren: wat er ook gebeurt, zo lang je leeft, blijft er hoop zijn!

En natuurlijk beleef ik ook nog mooie momenten met Dax: zij behaalde haar brevet voor agility en volgende week hebben we onze eerste officiële wedstrijd. Naast het werk op school, het sporten om fit te blijven, concentreer ik mij nu op Dax en de agility.

Maar ik blijf dromen: een zus voor Dax, hopelijk binnenkort?


En een nieuw project: het afstappen van de loop van de Vrouwvliet, exact 25 km, maar niet altijd evident. Soms verdwijnt de rivier onder de bebouwing, en ook is de oever niet altijd bereikbaar wegens industrie.


Ik hou jullie op de hoogte!
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page