top of page

De laatste stappen

Na een gezellig avondmaal ben ik mij nu aan het opmaken om te slapen. Morgen doe ik het laatste traject, van Vall d'Iuxo naar Estivella.

Het doet mij raar aan deze routine te moeten stoppen. Het zal enigszins aanpassingen vragen van Dax en mij om terug mee te draaien in een ´normale´ routine.


Wat waren de nadelen?

Moeilijk om hier direct op te antwoorden!

Misschien de organisatie van slaapplaatsen, maar eigenlijk is dat altijd wel in orde gekomen.

De rugzak: die ben ik nu gewoon en het is fascinerend om te weten dat alle materiaal aanwezig is om te overleven.

Lichamelijke klachten: voeten, zonnebrand, spierpijn. Ja, die waren er maar mits goede verzorging is dit in orde gekomen.

...


Wat waren de voordelen?

De prachtige landschappen die ik heb mogen ervaren, gekoppeld aan de interactie via Facebook en Instagram met kennissen.

De kijk in de werelden van diverse personen waarbij ik hele levensverhalen werd voorgeschoteld, en ik ben ervan overtuigd dat hier blijvende vriendschappen zullen uitvloeien.

De goedheid van de mensheid is zeker bewezen: iedereen (in België, Frankrijk en Spanje) was in de weer voor mij. Ik heb maar 5 keer gehad dat ik dacht, oh neen, dit vind ik niet leuk!

De mentale bevestiging: beseffen dat je meer aankan dan je denkt, dat je dit kan en dus weet dat ook anderen dit zouden kunnen, jezelf leren kennen.

Fierheid omdat Dax bewezen heeft dat zij de hond is die jij voorhad, wat een geweldige dame!
41 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Bang zijn

1 Comment


Ja, de aanpassing zal groot zijn ook voor Dax. In elk geval dikke duim voor jullie xxx slaapwel

Like
bottom of page