top of page

Hoe moet het verder?

Bijgewerkt op: 1 jun. 2021

Vandaag is Dax 5 jaar geworden. Eergisteren zijn we aangekomen na 83 dagen onderweg. Dax en ik stapten bijna 1800 km vanaf Diest tot Estivella in 72 dagen.

Het was op advies van Stephan van Jest and Pets dat ik om de 7 dagen een rustdag voorzag voor Dax. Om eerlijk te zijn, heb ik meer gehad aan deze rustdagen dan Dax, niet alleen om te rusten maar ook om de volgende overnachtingen te organiseren, of om Instagram en Facebook te updaten.

Na een aantal weken werd het een routine die ik nog lang zou kunnen volhouden, het leven is simpel maar we sleuren teveel mee. Zo heb ik 3 maanden geleefd met 1 broek en 1 paar schoenen, en meer heb je niet nodig.

Nu is het wel zo dat er geen medische klachten of ongelukken geweest zijn, gelukkig! Eigenlijk was ik hier wel op voorbereid door extra medicijnen, gps tracker van Dax, noodgsm, kaarten, maar je weet nooit.

Is dit geluk geweest? Of ben ik inderdaad steeds voorzichtig en alert genoeg geweest?

Ik ben een nomade, en dat moet ik blijven voeden om mentaal gezond te blijven.

Er liggen al kleine plannen in de kast, en wie weet, haal ik nog wel eens zo een streek uit! 😉😄😋😍

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bang zijn

コメント


bottom of page