Mag ik jou presenteren: Rocho?


En vandaag op bezoek geweest bij SOS Animales Sagunto.

Eerst gewandeld met Tom, Castaño en Principe. Tom was snel moe, Castaño is een schat en crème van een hond en Principe had er zin in.


Dan overleg met Gitana en Carmen over het verloop van mijn voettocht. Carmen geeft heel veel nuttig advies en belooft mij echt te helpen met het zoeken naar logies, sponsors en antwoorden op mijn concrete vragen.

Zij zijn in elk geval heel blij met de sponsoring van Just Russel, wat een leuk cadeau voor Dax!


En dan over naar de vraag van de dag: wie wordt mijn nieuwe fosterhond?

Na een paar knuffels was het beklonken: Rocho veroverde mijn hart! Hij is een lieve en attente hond, 10 jaar oud en mocht door corona niet vertrekken naar zijn adoptiefamilie. Maar mij heeft hij in elk geval gewonnen. Ik hoop hem lang en veel te kunnen zien en vertroetelen.12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Bang zijn