Materiaal voor Dax

Dax is even niet zo gelukkig maar het zal haar zeker helpen als ze het koud en nat heeft.

Ondertussen heb ik ook goed nieuws vanuit Spanje, ik krijg vanaf de grens ondersteuning, dankzij Carmen!


Het wandelen lukt al aardig, 15 kg dragen is geen peanuts maar ook niet onoverkomelijk! Ik doe ook heel gericht aan krachttraining om goed voorbereid te zijn op onze Odyssey. Mijn trainingsschema is heel strikt

en voorlopig kan ik dit thuis maar het zou leuker zijn als 'the Gym' terug zou openen want samen is het plezanter!

19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Paniek in het huis

Vandaag hebben we 27 km afgelegd en we zijn geroutineerd, al moeten we af en toe de rugzak bijstellen. Maar vind ik een brede bank, dan hoef ik zelfs mijn rugzak niet meer uit te doen om te rusten. Wa