Hagel en wind in het land van Schelde en Hene

Maar 20 km gestapt vandaag, maar ik moet toegeven dat de Maartse buien overvloedig aanwezig waren.

Na een onrustige nacht met een partytent die bijna de lucht in ging, bleef de wind amok maken, met gevallen takken als getuigen, en dan begon het nog te hagelen. Gelukkig konden we schuilen!

Nochtans was er veel te zien: een immens bos met oude dennen, industrieterreinen, kleine dorpjes tussen de velden, nieuwe woonwijken met bizarre huizen (geen foto want het was net aan het regenen) en tenslotte een oude stadswijk waar mijn bestemming was.

In tegenstelling tot de snelsprekende Française van de camping, kon ik hier in Thiant (spreek uit: Tsjian) nu wel alles volgen.

Bienvenue chez les ch'ti's!

Ik voel mij hier wel thuis ..
34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Paniek in het huis

Vandaag hebben we 27 km afgelegd en we zijn geroutineerd, al moeten we af en toe de rugzak bijstellen. Maar vind ik een brede bank, dan hoef ik zelfs mijn rugzak niet meer uit te doen om te rusten. Wa