Gelukkig Nieuwjaar

Vanuit Spanje (met mijn excuses voor de coronazieken en aanverwanten, maar ik hou mij aan de regels en ben heel voorzichtig) wens ik iedereen op de eerste plaats een sterke gezondheid!

Ondertussen heb ik van Just Russel het ongelooflijke aanbod gekregen: zij voorzien de brokken voor Dax tijdens onze Odyssey!

Wat kijken naar TV (leven in Latem) kan tewerkstelligen: proefpakket besteld en verteld wat ik van plan ben! Wat een fijne personen van Just Russel om mij zo te helpen. En dat als bijdrage aan SOS Animales Sagunto.

Ik hoop een van de dagen het asiel te bezoeken en een nieuwe fosterhond te kiezen want Bolt heeft het niet gehaald: de pijn was te groot en dan moest er een moeilijke beslissing genomen worden. Hij heeft toch zijn laatste dagen in een hartverwarmende omgeving doorgebracht! Met dank aan Carmen.


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Paniek in het huis

Vandaag hebben we 27 km afgelegd en we zijn geroutineerd, al moeten we af en toe de rugzak bijstellen. Maar vind ik een brede bank, dan hoef ik zelfs mijn rugzak niet meer uit te doen om te rusten. Wa