Dax ziet het groots

Bijgewerkt: mrt 23


Mijn Bahou meid blijft mij verbazen! Niet alleen luistert ze ongelooflijk, maar ze voelt ook aan wanneer ik het moeilijk heb en pusht mij dan. Ze snapt ook de routine: zodra ze eten gekregen heeft, gaat ze slapen.

Grappig gisteren, ze vond dat ik moest stoppen met 'spelen met de gsm' en kwam ge,ook bovenop mijn armen zitten ... ik ben dan maar gestopt!


Vandaag was een soort ultradag: zon, natuur afgewisseld met idyllische (maar vervallen) dorpjes en sprookjesbossen.

En dan de anticlimax: de eerste hoogbouw en de drukke weg over de Seine!

Overmorgen zijn we weer verder. Vandaag doorkruisten we het nationaal park van de Vexin: gooi het Pajottenland en de Condroz door elkaar, verwijder de lintbebouwing, en vergroot dit 10 maal! Dat is de Vexin.

Overmorgen gaan we naar het volgende nationaal park.

50 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Bang zijn